Sezona kötü başlayan Beşiktaş'ta durumu en fazla merak edilen isimlerin başında yeni transfer Josef de Souza geliyor. Eski kulübü Al Ahli ile problemli bir ayrılık yaşayan Brezilyalı futbolcunun lisans sorunu çözüldü.
Arabistan ekibi, Josef'in haksız fesih yaptığını ileri sürerek gerekli evrakları göndermezken Beşiktaşlı kurmaylar geçici lisans için FIFA'ya başvuru yapmıştı. Sambacı için yapılan temasların olumlu ilerledi ve sonuç alındı. Josef'in lisansı çıkarılırken, Brezilyalı ismin Gençlerbirliği maçında oynamasına engel kalmadı.
AL AHLI GERİ ÇAĞIRDI AMA...
Öte yandan dün Al Ahli'nin Josef de Souza'nın geri dönmesi yönünde yeni bir çağrı yapmıştı. Ancak alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesheden Josef, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda geri dönme ihtimalinin Sıkı çalışıyorum" ifadelerini kullanarak Arabistan'a dönme ihtimali olmadığının altını çizdi.
Josef, Al Ahli'nin daha önce benzer yöndeki açıklamasına da yine sosyal medyadan tepki göstermiş ve
ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili belgelerin kulüp tarafından görmezden gelindiği açıklamıştı.


Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis
























