Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta gözler UEFA kupasında
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş'ta gözler UEFA kupasında
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Kayserispor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş'ta gözler UEFA Kupası'na çevrildi.
Siyah-beyazlılar, 14 Aralık Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Bayer Leverkusen takımıyla oynayacakları UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu son maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Kayserispor maçında 90 dakika forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğerleri pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.

6 oyuncu katılmadı

Antrenmana sakatlıkları bulunan Gökhan Zan, Delgado, İbrahim Akın, Burak, Baki ve Mustafa katılmadı. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Kayserispor maçında sakatlanan İbrahim Akın'ın önemli bir sakatlığının bulunmadığını, Burak'ın ise sol üst adalesinde gerilme olduğunu ve tedavisine başlandığını söyledi. Optur, Burak'ın UEFA Kupası maçında oynayıp oynayamayacağına yarın yapacakları kontrolün ardından karar vereceklerini söyledi. Baki'nin omuzunda bir ağrısı bulunduğunu, bu nedenle dinlendirildiğini kaydeden Optur, Gökhan Zan, Delgado ve Mustafa Doğan'ın ise tedavilerinin sürdüğünü kaydetti.

Bu arada antrenmanın saatinin değiştirildiğinden habersiz olan Ali Güneş çalışmaya geç katıldı. Ali Güneş takımdan ayrı çalıştı.
Öte yandan Ricardinho koşu yaptıktan sonra oğlu Bruno ile birlikte bir süre alt sahada top oynadı. Siyah-beyazlılar yarın yapacakları antrenmanla Bayer Leverkusen maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler