Eski hakem Erman Toroğlu, Beşiktaşımızın transfer komitesiyle ilgili bir iddia gündeme getirdi ve siyah-beyazlı ekibimizin Fenerbahçe ile Galatasaray'ı ciddi şekilde geride bırakabileceğini iddia etti.
"F.BAHÇE VE G.SARAY BEŞİKTAŞ'IN GERİSİNDE KALIR"
Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan "Takım Oyunu" adlı programda "Beşiktaş 5 sene bu transfer ekibiyle çalışırsa ne Fenerbahçe kalır ne Galatasaray kalır" dedi.
"BU ADAM BEŞİKTAŞ'TA 5 SENE KALIRSA..."
Beşiktaş Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın siyah-beyazlı takımda mutlaka uzun yıllar kalması gerektiğini belirten Toroğlu, "Erdal Torunoğulları yaptıkları işleri anlatıyor. Ciddi söylüyorum Fenerbahçe ile Galatasaray bu adam Beşiktaş'ta 5 sene kalırsa nal toplar" ifadelerini kullandı.
"BEŞİKTAŞ ONUNLA DEVAM EDERSE..."
Açıklamalarına devam eden Toroğlu "Adam aşağıdan gelmiş, taraftar. Konuşurken acemi, bir ceket giymiş o ceketle televizyona çıkılmaz ama adam 1 saat 10 dakika dinledim, Beşiktaş o adamla devam ederse ve yönetim önünü açarsa Beşiktaş çok daha iyi yerlere gelir. Adamın hata şansı az, adam çok zeki" şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor
















