Spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaşımızdaki başkanlık seçimini ve Abdullah Avcı'nın oynattığı futbolu yorumladı.
İşte Onay'ın yorumları;
"AVCI MUTLAKA DOĞRU OYUNU BULACAKTIR AMA..."
"Avcı mutlaka takımını başarıya götürecek en doğru oyunu bulacaktır. Hiçbir teknik adam bindiği dalı kesmez. Pas oyunundan ziyade hibrit bir oyun anlaşıyı bulması gerektiğini düşünüyorum. Rakibe ve skora göre değişkenlik gösteren, ancak prese dayalı kompakt bir geçiş oyunu. Gerektiğinde pas oyununa da dönebilen bir yapı. Şu an için Beşiktaş'ın en büyük eksiği şunlar: 1- Rakip ceza sahası içine topu sokmak.2- Rakip ceza sahası içinde yeterli sayısal çoğunluğu sağlayamamak. Avcı ilk olarak bunları çözmeli."
"GÜÇLÜ BİR LİSTE YAPAN YOK"
"Seçim kararı ani oldu ve aday olması düşünülenler hazırlıksız yakalandı. Herkes nabız yokluyor. Güçlü bir liste yapan yok. Aday çıkmazsa ve Orman yine kazanıp devam ederse bundan sonra camiada kimsenin onu eleştirmeye hakkı olmaz. Kombineyi bırakın, forma bile almayıp sosyal medyada acımasızca ahkam kesen binlerce kişinin olduğu bu konjonktürde başkanlığa soyunmak da iyi cesaret."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande



















