Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de üst üste oynanan 2 mücadelede Cyle Larin'i yedek başlatmıştı. Fenerbahçe derbisinde Ryan Babel'i, önceki akşam Kayserispor'la oynanan karşılaşmada da Vagner Love'ı görevlendiren tecrübeli teknik adamın, perşembe günü Malmö'yle oynanacak UEFA Avrupa Ligi I Grubu ikinci mücadelesinde sahaya Cyle Larin'i forvet hattında sahaya süreceği bildirildi.
Siyah-Beyazlılar'ın ön eleme turunda B36 Torshavn karşısında 3 gol atan; Partizan ve Sarpsborg karşılaşmalarında da birer asist yapan genç oyuncu, perşembe akşamı İsveç temsilcisiyle oynanacak mücadelede Kartal'ın gol yükünü sırtlanacak.
BABEL YERİNDE OYNAYACAK
Kayserispor karşılaşmasını başladığı gibi yedek kulübesinde tamamlayan Cyle Larin'in, Malmö mücadelesine özel olarak hazırlandığı kaydedildi. Larin'in hücum hattının önüne geçmesiyle Ryan Babel, sol açığa geri dönecek. Ricardo Quaresma da sağ açık hattında forma giyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"















