Bu haberi yazdır
"Beşiktaş'ın arkasında durmak lazım"
Eski yöneticilerimizden Celal Kolot takımın arkasında durulması gerektiğini söyledi.  
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beşiktaş'ın arkasında durmak lazım
Eski yöneticilerimizden olan ve Yıldırım Demirören'in listesinden yeniden yönetime gireceği ileri sürülen Celalettin Kolot, taraftar tepkisinin normal olduğunu söyledi.
    
Taraftarların içindekileri ifade ettiklerini belirten Kolot, "Başkanı seven de olabilir, sevmeyen de olabilir. Kötü günde de Beşiktaş'ın arkasında durmak lazım. Futbolcuların eli ayağı tutmuyor" dedi. Beşiktaş'ın zor bir maçı kazandığını ifade eden Kolot, "Beşiktaş, bundan sonraki maçlarını kazanmaya bakacak. Şu anda lig bitmedi" diye konuştu.
    
Kolot, yönetime girip girmeyeceği konusundaki soruyu ise, "Başkanın bir teklifi var. Karar vermiş değilim. Şu an bu konuları konuşmamak gerekiyor. Beşiktaş'ı kurtarmak lazım" diye yanıtladı.
    
Kolot, sorunların giderilebilmesi için ne gibi çözümler bulunabileceği sorusuna, "Seçimlere 3-4 ay var. Panik içinde karar almamak gerekiyor. Çözüm seçimde olacak. Herkes gidecek seçimini yapacak" yanıtını verdi.
    
Beşiktaş'ın eski futbolcularından olan ve taraftarların bugün yine kendisine tezahüratlarda bulunduğu Pascal Nouma ise gösterilen ilginin güzel olduğunu dile getirdi. Taraftarlara kendisini sevdikleri için teşekkür eden Nouma, kendisinin de onları sevdiğini aktardı.
    
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler