Beşiktaşımızın hukuk mücadelesi!
Göztepe maçında kural hatası yapıldığını düşünen Beşiktaş yönetiminin, hakkını tüm hukuksal mecralarda arayacağı öğrenildi. Siyah beyazlıların, konuyu UEFA ve FIFA'ya taşımayı planladığı ifade ediliyor.

Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran ancak talebi reddedilen Beşiktaş, hukuki yollarla mücadelesine devam ediyor.
TFF'ye yeni başvuru yapan siyah beyazlı yönetim, Göztepe maçının hakemi Hüseyin Göçek ve ekibinin etik dışı davranışları nedeniyle cezalandırılmalarını istedi.
Beşiktaş, buradan da sonuç alamazsa, konuyu önce UEFA’ya ardından da FIFA’ya taşıyacak. Yaşanan olayları anlatmayı planlayan yönetim, Avrupa ve dünya futbolunun yönetiminden görüş talep edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!

Real Madrid Vinicius ile sözleşme yenilemeyi planlıyor

Calvert-Lewin, Everton'a veda etti!
En çok yorumlanan haberler