Siyah-beyazlılar savunmasını güçlendirmek için girişimlerini sürdürüyor.
Abdullah Avcı'nın direktifleri doğrultusunda stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını Almanya'ya çevirdi.
Savunma hattında Manuel Akanji ve Abdou Diallo gibi kendi milli takımlarında banko oynayan aynı zamanda henüz 23 yaşında olan iki stoperi elinde bulunduran Borussia Dortmund, geçtiğimiz günlerde altyapısından yetişen Mats Hummels'i, Bayern Münih'ten geri almıştı. Bu gelişmelerin üzerine Ömer Toprak'ın kadroda yer alma şansı epey azaldı.
Gelecek sezonda süre alabileceği bir kulüpte forma giymek isteyen 29 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş Yönetimi harekete geçti.
Dortmund ekibinin de kadroda düşünmediği Ömer için Siyah- Beyazlılar, kiralama formülüne başvuracak.
Sarı-Siyahlılar'da 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli savunmacının da Kara Kartal'da oynamaya sıcak baktığı bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

























