Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren ve bütçe yaratmaya çalışan Beşiktaşımızda forvet için yeni bir isim gündeme geldi.
İtalyan basını, Beşiktaşımızın Bologna'dan Federico Santander'i kadrosuna katmak için girişimde bulunduğunu yazdı.
Atalanta'dan Musa Barrow'u kadrosuna katmak istediği kaydedilen Bologna, geçtiğimiz sezon 6.5 milyon euroya kadrosuna kattığı Paraguaylı oyuncuyu kiralık olarak göndermeye sıcak bakıyor.
DANİMARKA'DA PATLAMA YAPTI
Geçen sezon 32 lig maçında 8 gol atıp, 3 de asist yapan 28 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 16 maçta 415 dakika süre aldı ve 1 gol atabildi.
1.87 boyundaki golcü, 2015'te 3 milyon euroya girdiği Kopenhag kapısından, 2018'de 6.5 milyon euro bedelle çıkışını yaptı.
Kopenhag'da çıktığı toplam 112 resmi karşılaşmada 48 kez fileleri sarstı, 16 kez de gol pası verdi. Santander, fiziksel olarak da kuvvetli, sakatlık problemi olmayan bir oyuncu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG'den rekor gelir: 837 milyon euro!

Napoli, Lecce'ye karşı zorlansa da kazandı!

Juventus'a Motta ve Tudor'un faturası 27 milyon euro!

Manchester United'da Zirkzee'ye talip!

Real Madrid'e kötü haber: Dani Carvajal

West Ham ve Tottenham, Mason Greenwood için devrede!

Daniel Alves: "Tanrı ile bir anlaşma yaptım"

Endrick'ten ayrılık hazırlığı!

Inter kalecisi Martinez kazaya karıştı: 1 kişi hayatını kaybetti

Toni Kroos'tan Vinicius Jr.'a uyarı!

















