Beşiktaşımızda teknik direktör Sergen Yalçın yönetime bir rapor verdi. Yöneticilerde bu rapor üzerinden ön bir çalışma yaptı. Ancak başarılı teknik direktör Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yaparak, acele edilmesine gerek olmadığını söyledi.
Zaten Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin de mali olarak yaşanacak etki tam olarak ortaya çıkmadan transferi düşünemeyeceklerini anlattı. Şu an için Beşiktaşımızda alınan tek ortak karar; talip çıkan her oyuncunun satılabileceği kararı oldu.
SERGEN YALÇIN OYUNCULARI SERBEST BIRAKTI
Diğer kulüplerin aksine Beşiktaşımızda teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularını özgür bıraktı. Tecrübeli teknik adam teknik ekibin hazırladığı idman programını oyuncularla paylaşırken, "Siz profesyonel insanlarsınız. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Elinizden geleni yapın" konuşması yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!















