
Beşiktaşımızda teknik direktör Sergen Yalçın yönetime bir rapor verdi. Yöneticilerde bu rapor üzerinden ön bir çalışma yaptı. Ancak başarılı teknik direktör Erdal Torunoğulları ile bir görüşme yaparak, acele edilmesine gerek olmadığını söyledi.
Zaten Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin de mali olarak yaşanacak etki tam olarak ortaya çıkmadan transferi düşünemeyeceklerini anlattı. Şu an için Beşiktaşımızda alınan tek ortak karar; talip çıkan her oyuncunun satılabileceği kararı oldu.
SERGEN YALÇIN OYUNCULARI SERBEST BIRAKTI
Diğer kulüplerin aksine Beşiktaşımızda teknik direktör Sergen Yalçın futbolcularını özgür bıraktı. Tecrübeli teknik adam teknik ekibin hazırladığı idman programını oyuncularla paylaşırken, "Siz profesyonel insanlarsınız. Ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Elinizden geleni yapın" konuşması yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten Chelsea karşısında net galibiyet!

Liverpool, Atletico Madrid'i 90+2'de yıktı!

PSG, Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı!

Real Madrid ve PSG, Saliba'nın peşinde!

Real Madrid'e Alexander-Arnold şoku!

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"
