Beşiktaşımızda imza zamanı!
Beşiktaşımızın Yönetimi Atiba, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le en kısa zamanda sözleşme yapacak. Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün senelik ücretlerinde indirime gidecek.
Beşiktaşımızda Yönetim gelecek sezon çalışmalarını sürdürüyor...
Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın'la bir durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı. Görüşme sonrasında tecrübeli oyuncular Atiba, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'le sözleşmelerin yenilenmesine karar verildi.
Kanadalı futbolcu Atiba ile 1 yıl, Gökhan Gönül ve Caner'le de 2 yıllık sözleşme imzalanması planlanıyor.
GÖKHAN VE CANER ERKİN'E İNDİRİM
Siyah-Beyazlı Yönetimimizin Gökhan Gönül ve Caner Erkin'den indirim istediği ve iki futbolcunun da yıllık ücretlerinde indirim yapmayı kabul ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!

Atletico Madrid'in sol bekteki önceliği: Robertson!

Gyökeres'ten Manchester United'a ret!

Antonio Conte'nin özel isteği: Ademola Lookman

İranlı golcü Mehdi Taremi, ülkesinden çıkamadı!

Napoli, Luca Marianucci'yi kadrosuna kattı

Monaco, Paul Pogba'ya iki yıllık teklif yaptı!
En çok yorumlanan haberler