Transferde bombaları arka arkaya patlatan, Vincent Aboubakar, Samir Nasri ve Caner Erkin ile imza aşamasına gelen Beşiktaş'ımız, savunma hattını da dev bir isim ile güçlendirmeyi planlıyor.
Beşiktaşımızın radarına son olarak Valencia'da forma giyen Tunuslu Aymen Abdennour girdi. Bunun üzerine Beşiktaşlı yöneticiler İspanya'ya giderek Aymen Abdennour hakkında görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Tunuslu futbolcu Aymen Abdennour'un fiyatını soran Beşiktaş kurmayları, Valencia'dan gelen 10 milyon Euro cevabını duyunca ilk önce geri adım attı. Beşiktaşlı yöneticiler UEFA Finansal Fair Play cezası yüzünden teklifi değiştirerek kiralama seçeneği sundu.
Porto ve Everton istiyor
Valencia'nın Aymen Abdennour için istediği rakam takımlara yüksek gelirken Beşiktaşımızın yapmış olduğu kiralama teklifini İspanyol yöneticiler düşünme kararı aldı. Tunuslu Aymen Abdennour için İngiltere'den Everton ve Portekiz'den Porto'nun talip olduğu öğrenilirken Valencia'nın bu Aymen Abdennour'u bonservisi ile elden çıkarmak istemediği öğrenildi.
Beşiktaş'a uygun
Beşiktaşımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş'in istediği stoper tanımıma tıpatıp uyan Aymen Abdennour'un transferi mali yönden oldukça yüksek olduğu için Beşiktaş'ı düşündürüyor. Valencia'dan gelecek olan kiralama cevabını bekleyen Beşiktaş, olumlu cevap aldıkları takdirde transfer çalışmalarına hız verecek.
Monaco'dan Valencia'ya 21 milyon Euro bedelle transfer olan Aymen Abdennour, geçen sezon 29 maçta forma giyerken 5 sarı kart gördü.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Demba Ba'ya Ligue 1'den talip var!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

















