
Beşiktaşımız'da üçüncü kaleci için sürpriz bir isim gündeme geldi...
Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da sıkıntılı bir sezon geçirdiği için kendisine kulüp bulması istenen Mert Günok, Beşiktaşımızın radarına girdi. Beşiktaş Yönetimimizin birinci kaleci olabilecek bir yabancı kaleci aradığı ortamda Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in, Mert Günok'un yeteneklerine güvendiği ve alınması durumunda hem üçüncü kaleci kontenjanını dolduracağı hem de bahsedilenler gibi yüksek maliyetlere neden olmayacağı bilgisini verdiği ifade edildi.
Fenerbahçe'den Bursaspor'a transfer olan 27 yaşındaki file bekçisi Mert Günok, geçen sezon toplam 23 resmi maçta Bursaspor kalesini korudu. Mert Günok'un, Bursaspor ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
Fabricio İstanbul'a geliyor
Gökhan Gönül transferini resmen açıklayan Beşiktaşımız'da gözler geçtiğimiz sezonun başında sözleşme imzalanan İspanyol kaleci Fabricio Ramirez'e çevrildi.
Tecrübeli file bekçisi Fabricio'nun bugün İstanbul'a gelmesi beklenirken, Beşiktaşımızın bu hafta Fabricio ile ilgili resmi siteden bir açıklama yapması bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!
