Beşiktaşımıza müjde var... Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sporda altyapılara daha da önem verilmesini istemesinin ardından bu konudaki çalışmalarını daha da sıklaştıran başkan Fikret Orman ve yönetimi, bu konudaki bütün çalışmaları tamamlayıp dosyayı Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na gönderdi. Ankara'da bulunan dosyanın kısa zamanda imzalanacağı ve Kartal'ın önünde hiçbir engelin kalmayacağı öğrenildi.
METİN ALBAYRAK: 4 ÇİM SAHA OLACAK
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan
Siyah-Beyazlılar'ın altyapıdan sorumlu yöneticisi Metin Albayrak, "Uzun bir süredir Ümraniye'nin arkasındaki araziye altyapıyı kurmak istiyorduk ve
artık son aşamaya gelindi. İmzalar atıldıktan sonra hemen çalışmalara başlayacağız. Burada 2'si doğal diğerleri suni olmak üzere 4 çim saha olacak.
Ayrıca kenarlara rakipler için soyunma odaları yapılacak. 14 yaş grubundan itibaren takımlarız Ümraniye'ye taşınacak" dedi.

Giorgio Chiellini'den Spalletti için açıklama!

Federico Gatti: "Hayal kırıklığı yaşıyorum"

Manuel Locatelli: "Ağlamak istiyorum"

Barış Alper'den Juventus'a büyük hasar!

Manchester United'ın hedefi Pape Gueye

Florian Wirtz için Real Madrid açıklaması

Wesley Sneijder'e ölüm tehdidi!

Barcelona'nın Bastoni planı

Michele Di Gregorio'ya tehdit!

Manchester United, Nottingham Forest'tan iki yıldızı istiyor!



















