Beşiktaş'ımız, Sivas maçına hazır
Beşiktaş'ımız, Süper Lig'in 18. haftasında yarın sahasında lider Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Beşiktaş'ımız, Süper Lig'in 18. haftasında yarın sahasında lider Demir Grup Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Siyah-beyazlı kulübümüzden yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirildi.
Isınma ve istasyon koşularının ardından açma-germe ile başlayan antrenman, pas, 5'e 2 top kapma ve dar alanda kontrol pas çalışması ile devam etti. İdman, taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışmasıyla sona erdi.
Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon süreçleri devam eden Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens katılmadı.
Beşiktaş, yarın Beşiktaş Park'ta saat 19.00'da başlayacak maç için tesislerde kampa girdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!
En çok yorumlanan haberler














