Beşiktaş'ımız kasayı doldurdu!
Şampiyonlar Ligi G Grubu'nun 5. maçında Porto ile 1-1 berabere kalan ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş'ımız, kasasını da doldurdu.

Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla tarih yazan ve Porto ile 1-1 berabere kalarak ilk defa gruptan çıkma başarısı gösteren Beşiktaş, bir yandan da kasasını dolduruyor. Gruplara kalarak, katılım payı olan 50 milyon TL'yi kasasına koyan siyah-beyazlılar, oynadığı grup maçlarında da 3 galibiyet ve 2 beraberlikle 27.5 milyon TL'nin sahibi oldu.
Beşiktaş'ımız, Şampiyonlar Ligi Son 16 turuna da kalarak 25 milyon TL daha almaya
hak kazandı.
REKORU EGALE ETTİ
Beşiktaş'ımız, taraftarı önünde Porto ile 1-1 berabere kalarak tarihi bir başarıya imza atarken puanını da 11'e çıkarttı ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki puan rekorunu egale etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea'nin yıldızına 4 yıl men!

Benjamin Sesko, Arsenal ile anlaştı!

Sancho, Napoli ile anlaştı! Gözler Manchester United'da

Arteta'nın yardımcısı Carlos Cuesta, Parma yolcusu!

Arda Güler, Real Madrid'in 10 numarası olabilir!

Xabi Alonso: "Arda Güler bu sezon daha fazla oynayacak."

Manchester City'e Jack Grealish müjdesi!

Allegri, eski öğrencisini çok istiyor!

Borussia Dortmund'dan sessiz başlangıç!

Villarreal, Alberto Moleiro'yu transfer etti!
En çok yorumlanan haberler