
UEFA kriterleri nedeniyle transfer döneminde sıkıntılı günler yaşayan takımlarımızın doğru bütçe ve plan yapıp yapmadığı hep tartışılır. Ancak 3 Büyüklerin son haftada sahaya çıktıkları ilk 11'lerin toplam maliyetleri çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkardı.
Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Mario Gomez ve Jose Sosa gibi çok önemli oyuncularını kaybeden Beşiktaşımızın son maçta sahaya çıktığı 11 için ödediği toplam bonservis bedeli herkesi şaşırttı. 11'deki oyuncular için sadece ve sadece 5.2 milyon Euro bonservis ücreti ödeyen Beşiktaş'ımız, en ekonomik şekilde kadrosunu kurmayı başarmış gözüküyor.
UEFA kriterlerinden ilk darbeye yiyen kulüp olan Beşiktaşımızın ayağını yorganına göre uzattığı dikkatlerden kaçmazken doğru kadro mühendisliğiyle başarılı olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Oysa ligde kabus dolu günler geçiren Fenerbahçe'nin ilk 11'deki oyuncuları için ödediği bonservis bedeli 52.4 milyon Euro. Yani Beşiktaş'ın 10 katı. Galatasaray'ın ilk 11'deki oyuncuları için ödediği bonservis ücreti de 45.5 milyon Euro.
Bu sezon Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi önemli oyuncuları bonservis ücreti ödemeden kadrosuna katan Beşiktaş'ın ezeli rakiplerine adeta "ders verdiği" gözlendi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
