"Beşiktaş'a gitme ihtimalim..."
Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ın kalecisi Cassio, Beşiktaşımızdan teklif aldığını açıkladı.
Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ın kalesini koruyan 31 yaşındaki Brezilyalı kaleci Cassio, Beşiktaş itirafında bulundu.
Brezilya basınına konuşan Cassio, ''2015 yılında Brezilya'da şampiyon olduktan sonra Beşiktaş'tan teklif geldi. Beşiktaş'a gitme ihtimalim vardı ama gerçekleşmedi. Az kalsın gidiyordum ama kulüp beni bırakmak istemedi. Ben de ardından ayrılmak istemedim.'' sözlerini kullandı.
Beşiktaş, o dönemde Cassio transferi gerçekleşmeyince Dnipro'dan Denys Boyko'yu transfer etmişti.
2012 yılından beri Corinthians'ın kalesini koruyan Cassio, Brezilya ekibinin kaptanlığını da yapıyor. Tecrübeli kaleci, 1 kez de Brezilya Milli Takımı'nda forma giymişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi
En çok yorumlanan haberler















