Beşiktaş'a Çizme'den stoper!
Savunmaya takviye yapması beklenen Beşiktaş'ımız, Lazio'da forma giyen Nijeryalı savunma oyuncusu Onazi ile ilgileniyor.
Savunmanın ortasına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ımız için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı.
Premier League ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Kenneth Omeruo'yu kiralık olarak düşünen Beşiktaşımızın Ogenyi Onazi için de devrede olduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübümüzün, bonservisi Lazio'da olan 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu için teklif bulunduğu ve İtalyan temsilcisinin teklifi kabul etmesi halinde transferin gerçekleşeceği belirtildi.
Lazio ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ogenyi Onazi, geçtiğimiz sezon mavi-beyazlı ekibin formasıyla Serie A'da 15 maçta görev yapmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!
En çok yorumlanan haberler

















