
Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı veren Beşiktaş'ımız, takımın yaş ortalamasını göz önünde bulundurarak şimdiden gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Takımda Atiba'nın yaş probleminden kaynaklanan performans sorunu, Oğuzhan Özyakup'un da sözleşme şartlarından dolayı takımdaki geleceğinin çıkmaza girmesi, Beşiktaş'ta ilk hedef olarak akıllara genç yıldız Barlaser'i getirdi.
Siyah beyazlılarımız, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Newcastle United'ın U23 takımında forma giyen 21 yaşındaki Türk futbolcu Daniel Tan Barlaser'i transfer etmek için harekete geçti.
Beşiktaş scout ekibi tarafından uzun zamandır yakından takip edilen genç yıldızın transferi için olumlu rapor çıktı. Asıl mevkisi orta saha olan Barlaser'in, gerektiğinde sağ bek ve sağ açık oynayabildiği için genç yıldıza 'joker' gözüyle bakılıyor.
Beşiktaşımızın sezon sonunda Daniel Tan Barlaser için kulübü Newcastle United ile görüşeceği belirtildi.
Genç yıldız Barlaser, bu sezon 21 resmi maçta görev aldı ve 5 asist yaptı
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
