"Beşiktaş yarışın tam ortasındadır"
Genel sekreterimizi Kenan Öner, Ankaragücü'nü yendikleri için mutlu olduklarını ve şampiyonluk yarışında kendilerinin de yer aldığını söyledi.
Kaynak : Bugün
Ankaragücü karşısında üstün oynayamadıklarını, ama iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Kenan Öner, siyah beyazlı takımın şampiyonluk yarışında yer aldığını belirterek, "Beşiktaş yarışın tam ortasındadır" dedi.
Kasım ayında zorlu maçların olduğunun hatırlatılması üzerine Öner, şunları söyledi: "Lig'de 10-11. haftalara doğru mücadele hareketlenecek. Bizim olduğu gibi rakiplerin de zor maçları olacak. Zor haftalar geliyor. İyi mücadele ediyoruz. Sadece gol şanssızlığımız var. Bu şanssızlığımızı da kırdığımızda daha iyi olacağız. İlk 20 dakikada Ankaragücü karşısında goller bulabilirdik. İkinci yarıda skoru koruma güdüsüyle riskli hareket ettiğimiz için Ankaragücü baskılı gözüktü."
Kenan Öner, 3 Kasım Salı günü Şampiyonlar Ligi'nde yapacakları Wolfsburg maçını düşünmeye başladıklarını, bu karşılaşmayı da kazanmayı istediklerini sözlerine ekledi.
Beşiktaş'ın tek golünü atan İsmail Köybaşı, bu golün futbol hayatında ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "Turkcell Süper Lig'deki ilk golümdü. Bundan dolayı da mutluyum" dedi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te rekor imza: Harry Kane

Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi
En çok yorumlanan haberler















