Tolga Zengin'in Sporting Lizbon karşısında yediği hatalı gollerin ardından Başkan Fikret Orman'ın bazı yöneticilerle çok gizli bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
Tolga'nın yerine devre arasında bir kalecinin mutlaka transfer edilmesi gerektiğinde birleşen yöneticiler David Ospina'nın isminde fikir birliğine vardı. İngiliz ekibi Arsenal'da forma giyen 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.
Bu sezon Arsenal'de sadece 3 maçta forma giyebilen Kolombiyalı eldivenin mutlaka transfer edileceği ve bunun için tüm mali kaynakların da zorlanacağı gelen bilgiler arasında.
TORUNOĞULLARI ARSENAL'E TEKLİF YAPACAK
Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları'nın gelecek hafta Ada'ya giderek David Ospina için Arsenal'le masaya oturacağı belirlendi. Bu oyuncu için mali kaynakların zorlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, "Bu takımın şampiyon olması için iyi bir kaleci şart. İşi şansa bırakmamalıyız" dediği ortaya çıktı. Ospina'nın da Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Haaland, Manchester City'i hayata döndürdü

Freiburg'dan Trabzonspor maçı öncesi Salah uyarısı!

Dortmund kazandı, Betis'in serisi bitti!

Como, Lens'i sahadan sildi: 9 gol!

Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi
















