"Beşiktaş, Türkiye'yi çok iyi tanıtıyor"
Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Beşiktaşımızın Türkiye markasını Avrupa'da çok iyi pazarladığını ifade etti.
Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o, Beşiktaş'ın Türkiye markasını Avrupa'da çok iyi pazarladığını ifade etti.
Türk futbolunun kendisine bir kimlik yaratmak zorunda olduğunu ifade eden Eto'o, "Türk futbolu kendisine bir kimlik yaratmalı. Türkiye'de her şey var, iyi futbolcular, genç bir nesil, tesis ve profesyonel kulüpler ancak bir kimlik yok. Beşiktaş bunu başardı ve kendisine bir kimlik yarattı. Beşiktaş, Türk futbolunu Avrupa'da çok iyi pazarlıyor" dedi.
Samuel Eto'o genç futbolcuların daha fazla çalışması gerektiğini de vurgulayarak, "Antrenman yapıyoruz, ben 36 yaşındayım ama arkama bakıyorum benden 800 metre fark yiyen genç futbolcular var" dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması
En çok yorumlanan haberler














