Siyah-beyazlı takımımızın etkisiz bir görüntü verdiğini vurgulayan Güntekin Onay, "Beşiktaş bugün son haftalardaki performansının altında kaldı. Kasımpaşa 10 kişi oynarken, 3 tane geriye gelmeyen ofansif oyuncusu vardı. Kasımpaşa dirençliydi, iki gol buldu ve pozisyonlara girdi. Beşiktaş her şeye rağmen şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet aldı. Beşiktaş'ın futbolcularında sanki pranga vardı. Yorgun görünüyorlardı. Kasımpaşa rahat rahat Beşiktaş'ın ceza sahasına geldi. Kasımpaşa tehlikeli bir takım. Savunma direncini artırrması lazım." dedi.
Jeremain Lens'in 90+5. dakikada Umut Nayir'e yaptığı asistle ilgili de konuşan Güntekin Onay "Lens'in Fenerbahçe performansı ligin en iyi 5 oyuncusundan biriydi. Beşiktaş taraftarının 3 yıldır beklediği asisti yaptı." ifadelerini kullandı.
Burak Yılmaz hakkında da konuşan Güntekin Onay "Herhalde Burak Yılmaz'ın son 5-6 yıldır en kötü oyununu izledik." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















