Bu haberi yazdır
Beşiktaş'tan transferde Stefan Ortega hamlesi!
Beşiktaş'ın Manchester City'den Alman eldiven Stefan Ortega'yı listesine eklediği öğrenildi.  
Kaynak : Sabah
Beşiktaş'tan transferde Stefan Ortega hamlesi!

Kaleci konusunda transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, önemli bir ismi gündemine aldı.

Siyah-beyazlılar, Manchester City'den Alman eldiven Stefan Ortega'yı listesine ekledi.

AYRILMAK İSTİYOR

33 yaşındaki kaleci, Manchester City'de forma şansı bulamadığı için ocak ayında ayrılmak istiyor.

HAREKETE GEÇİLECEK

Kartal'ın Alman file bekçisini yakından izlediği ve kısa sürede harekete geçmeyi planladığı vurgulandı.

DÜZENLİ OYNAYACAĞI BİR TAKIMA GİTMEK İSTİYOR

Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ortega'nın birinci kaleci olarak düzenli oynayacağı bir takıma gitmek istediği kaydedildi. 2022'den beri İngiliz kulübünde olan deneyimli 1 numara birçok önemli başarı kazandı. Ortega; City kariyerinde 1 Şampiyonlar Ligi, 1 UEFA Süper Kupası, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 2 Premier Lig, 1 FA Kupası şampiyonlukları yaşadı.

CORDOBA VE FABRI GİBİ

Beşiktaş'ın kaleci tercihinde öne çıkan Stefan Ortega, topu geriden oyuna sokması ve pas yeteneğiyle tanınıyor. Siyahbeyazlıların tarihinde şampiyonluklar yaşamış 1 numaralar Oscar Cordoba ve Fabricio'yu anımsatan Ortega, pas yeteneğiyle futbolseverlerin beğenisini topluyor.

EN SON KARIUS

Siyah-beyazlı takımda en son yabancı kaleci Loris Karius olmuştu. Kartal'da 5 senedir yabancı kaleci oynamıyor. Beşiktaş'ta 2019-20 sezonunda son olarak Alman eldiven Karius forma giymişti. 2020'den bu yana Kara Kartal'da hep yerli kaleciler yer aldı. 2020-21'den bu yana Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Emre Bilgin ve Utku Yuvakuran kaleye geçti. 

 
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler