Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta Vlahovic kararı!
Beşiktaş'ta Dusan Vlahovic, teknik direktör Vincenzo Italiano'ya hazır olduğunu ve ilk 11'de forma giymek istediğini iletti.  
Beşiktaş'ta Vlahovic kararı!

Beşiktaş'ta Dusan Vlahovic'in forma durumu konusunda teknik heyet temkinli hareket ediyor. Yüzde yüz hazır hale gelmek için yoğun şekilde çalışan Sırp golcü, teknik direktör Vincenzo Italiano'ya hazır olduğunu ve ilk 11'de görev almak istediğini bildirdi.

Italiano ise yıldız oyuncuyu tamamen hazır hale gelmeden riske atmak istemiyor. Teknik ekibin, Vlahovic'in sorumluluk alma isteğinden ve forma konusundaki arzusundan memnun olduğu belirtildi.

VLAHOVIC'İN SÜRESİ ARTABİLİR

Vlahovic'in istekli tutumu nedeniyle Vincenzo Italiano'nun oyuncusuna Zalgiris karşılaşmasına kıyasla daha uzun süre görev vermesi bekleniyor.

Sırp forvet ise ilk 11'de forma giyebilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

BEŞİKTAŞ 7. GALİBİYETİN PEŞİNDE

Avrupa ve ligde oynadığı maçlarda 6'da 6 yapan Beşiktaş, galibiyet serisini Alanya'da da sürdürmek istiyor.

Siyah-beyazlılar, Alanya karşılaşmasına eksiksiz kadroyla çıkmayı ve gol yememe serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ın Alanya'da oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet elde edememesi ise mücadele öncesindeki dikkat çeken istatistik olarak öne çıkıyor.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler