Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük ile deplasmanda yaptığı karşılaşmaya Jota Silva ve El Bilal Toure damga vurdu.
Bu sezon ilk kez 11'de karşılaşmaya başlayan ve sol kanatta görev alan Portekizli yıldız, 41. dakikada gol perdesini açtı. Vaclav Cerny'nin pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Jota Silva rakibinden sıyrıldıktan sonra yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.
DİREĞE TAKILDI
90 dakika çok çalışan ve kanadı etkili kullanan 26 yaşındaki futbolcunun 82. dakikada bir şutunda top üst direkten döndü. Formsuz Abraham'ın yerine ileri uçta görev yapan El Bilal Toure de performansıyla göz doldurdu. Fenerbahçe derbisinde 1 gol, 1 asistlik performansıyla takımının en üretken ismi olan Malili golcü, Cengiz'in asistinde 72'de şık bir plaseyle topu ağlarla buluşturdu. Bilal bu sezon Süper Lig'de 3 gol 3 asistlik performansıyla 6 gole direkt etki etti.

Ajax - Groningen maçı yarıda kaldı!

Edin Dzeko, megafonla taraftara seslendi!

Frankfurt'u Batshuayi kurtardı

10 kişi Lille, son anlarda güldü!

Olaylı Endülüs derbisini Betis kazandı!

Ferdili Brighton, ilk 4 için savaşıyor!

Inter, Lautaro Martinez ile kazandı!

Feyenoord, ligde 2 maç sonra kazandı!

Real Madrid'den Arda Güler paylaşımı!

Manchester United'dan Palace maçında geri dönüş!


















