Süper Lig'in ilk 8 haftasında 15 puan toplayan Beşiktaş, geride kalan haftalarda öne geçtiği maçlarda rakiplerine 6 puan kaptırdı. Siyah beyazlılar bu alanda Çaykur Rizespor (10) ve Sivasspor (9) sonrasında 3. basamakta yer aldı.
Siyah beyazlılar, Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında 1-0, Konyaspor maçında ise 2-1 öne geçmesine rağmen beraberliğe razı geldi. Öne geçtiği maçlarda rakipleri G.Saray ve Başakşehir puan vermezken, Trabzonspor 2, Fenerbahçe ise 3 puan bıraktı. Beşiktaş geriye düştüğü maçları da çevirmekte zorlandı.
Siyahbeyazlılar bu maçlarda 5 puan alabilirken, Erzurumspor, Antalya ve Konyaspor karşılaşmalarının sadece 1 tanesini (Erzurumspor) lehine çevirebildi. Şenol Güneş'in ekibi maçlarının ortalama 29 dakikasını skor olarak önde geçmeyi başardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























