"Beşiktaş Lemina'yı gündemine aldı"
Galatasaray'ın yeniden anlaşma zemini aradığı Mario Lemina için Beşiktaş'ın devrede olduğu ve ilk görüşmenin gerçekleştiği iddiası ortaya atıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan Gabonlu Mario Lemina için temaslara başladığı iddia edildi.
TRT Spor'un haberine göre siyah beyazlı takım bonservisi Premier Lig ekibi Southampton'da olan Mario Lemina'yı gündemine aldı. Galatasaray'ın yeniden kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Lemina için ilk temasın gerçekleştiği iddiası ortaya atıldı.
Beşiktaş'ın Gabonlu oyuncuyu kiralama isteğinin yanı sıra eğer Southampton uzun vadeli taksitlendirme seçeneğini kabul ederse bonservisini de almayı planladığı konuşuluyor.
Galatasaray formasıyla geçen sezon 28 maça çıkan Lemina 1 gol kaydetmişti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı
En çok yorumlanan haberler