Beşiktaş'ta 2 futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrasında izlenecek yol haritası da merak edilirken, TFF'nin "futbola dönüş protokolü"ne göre siyah-beyazlılar iki oyuncusunu dışarıda bırakarak maçları oynamaya devam edecek.
Karşılaşmaların ertelenmesi için Beşiktaş'ta kadroya alınacak oyuncu sayısının 14'ün altına düşmesi gerekiyor. TFF'nin ilgili talimatında, "Müsabakalarda görev alacak olanların sayısı 14'ün altına inmesi halinde, maç oynatılmayarak TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenecek." ifadeleri yer alıyor.
Süper Lig'in 29. haftasında 29 Haziran Cuma günü evinde Konyaspor'u konuk edecek olan Beşiktaş, tekrar teste girdikten sonra bir sorun olmaması durumunda mücadeleye çıkacak.
TÜM TAKIMA TEKRAR TEST
TFF'nin protokolüne göre, 2 kişinin testinin pozitif çıkmasının ardından kulüpteki herkese de yeniden test yapılacak. TFF'nin koronavirüs protokülünde "Tesiste bulunan herkese o gün içerisinde test uygulanmalıdır. Tesiste bulunmayan ancak vaka ile temas olasılığı olan diğer çalışanlar da acilen (en geç 24 saat içerisinde) tesise çağrılıp teste tabi tutulmalıdır. Pozitif çıkan vakanın ailesi bilgilendirilmeli ve onlar için de kendi evlerinde test organizasyonu planlanmalıdır." şeklinde yönlendirme yapılıyor.
RAKİPLER DE TESTE GİRECEK
Öte
yandan, Beşiktaş'ın son 4 hafta içinde karşılaştığı tüm takımlar da Kovid-19 testine girmek zorunda. Bu nedenle siyah-beyazlıların ara sonrasında
karşılaştığı Antalyaspor ve Denizlispor'da tüm oyuncular ile çalışanlar, 48 saat içinde koronavirüs testine
girecek.

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

























