Başkanımız Fikret Orman'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında yaptığı ve kafalarda soru işareti bırakan "Yeni sezonla ilgili anlaştığımız imza attırdığımız oyuncu da var" açıklamasının sırrı çözüldü.
Başkan Orman'ın geçen yıl Ağustos ayında kulübü Deportivo ile görüşmelere başladığı ancak 5 milyon euroluk benservis bedeli nedeniyle transferini gerçekleştiremediği Deportivo la Coruno'nun file bekçisi Fabricio Agosto Ramirez'e FIFA talimatları çerçevesinde sözleşmesinin bitimine 5 ay kala imza attırdığı ortaya çıktı.
Teknik direktörümüz Şenol Güneş'in ısrarla istediği ancak Beşiktaş'ın verdiği 2.5 milyon euroluk teklife karşılık 5 milyon euroda ısrar edilmesiyle o gün gerçekleşmeyen transfer bir yıl sonra siyah-beyazlılara sıfır maliyete gerçekleşmiş oldu.
BARCELONA'NIN DOKTORUNA AMELİYAT OLDU
Beşiktaş'a o gün transferi gerçekleşmeyen ve kasım ayında sakatlanan Fabricio'nun Barcelona'nın dünyaca ünlü doktoru Ramon Cugat'a ameliyat olduğu
ortaya çıktı. Pep Guardiola, Xavi Hernandez, Samuel Eto'o Fabregas, Puyol ve Torres gibi yıldız futbolcuların ameliyatlarını gerçekleştiren doktor
Ramon Cugat sayesinde kısa sürede toparlanan Beşiktaş'ın yeni file bekçisinin Nisan ayında topla çalışmalara başladığı belirtildi.

Arsenal, Chelsea'ye şans tanımadı!

Frankfurt, Albert Riera ile yükselişte!

Emre Can'dan Borussia Dortmund'a kötü haber!

Valencia'ya hayat veren galibiyet

Manchester United'dan müthiş yükseliş!

Vitor Pereira'ya Fenerbahçe sonrası şok!

Van Persie, Twente deplasmanından üzgün ayrıldı

Bernardo Silva'dan dikkat çeken açıklama: Ayrılık mesajı mı?

Bayern'den Harry Kane'in geleceği için açıklama!

Milan galibiyete son dakika uzandı



















