Bu haberi yazdır
Beşiktaş havaya girdi:Yönetim'in yüzü güldü
 
Beşiktaş havaya girdi:Yönetim'in yüzü güldü
Sarajevo önünde alınan zafer ve UEFA Kupası’nda gelen tur, Beşiktaş’ta yüzleri güldürdü. 100. yılda hem Türkiye hem de Avrupa’da büyük hedefler koyan Siyah-Beyazlılar, iki cephede de yoluna yenilgisiz devam etmenin sevincini yaşarken, Başkan Serdar Bilgili takımına övgü yağdırdı. Her zaman Lucescu ve ekibinin arkasında olduklarını yineleyen Bilgili, “Güvenimizi boşa çıkarmadılar. Bu galibiyet bize doping oldu. Gerçek Beşiktaş geliyor” dedi.

Maç sonrası prime zam yaparak futbolcuları coşturan Futbol Şube Sorumlusu Yıldırım Demirören, “Onlar kazanmaya devam ederse prim sorun olmaz. Ligde zirvede kalır ve UEFA’da üst turlara çıkarsak, oyuncularımız kesinlikle prim zengini olur. Bizim hedeflerimiz belli; Kulübümüzü 100. kuruluş yılında layık olduğu yere taşımak” ifadesini kullandı. Sarajevo’da, “Hedefimiz UEFA’da final” diyen teknik direktör Mircea Lucescu ise İstanbul’da temkinli konuştu.

Farklı galibiyet nedeniyle gurur duyduğunu belirten Rumen hoca, “En büyük korkum, futbolcularımın Antep maçı öncesi ayaklarını yerden kesmesi” dedi ve daha sonra da talebelerini uyardı: “Önümüzde çok önemli ve zor geçecek bir 90 dakika var. Ancak yine bulutların üstünde dolaşmaktan endişeleniyorum. Beşiktaş gerçek kimliğini ortaya koyarsa yenemeyeceği takım yok. Bu bir gerçek, ama bunu her maça aynı şekilde konsantre olarak göstermelisiniz.”

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler