Ersan’a yıllığı 3 milyon eurodan 3 senelik öneri yapan Hebei China Fortune’nin, milli stoperin bonservisi için de 3,5 milyon euro teklif ettiği, siyahbeyazlıların ise bu rakamın en az 5 milyon euroya çıkarılmasını istediği vurgulandı.
Beşiktaşlı bazı yöneticilerin, Çin ekibinin teklifi 5 milyon euroya çıkarması halinde bile Ersan Gülüm gibi kaliteli bir oyuncunun satılmasının büyük hata olacağını dile getirdiği belirlendi.
Teknik heyetin devre arasında stoper takviyesi yapılmasından yana olduğunu hatırlatan siyahbeyazlıların, “Ersan ile Rhodolfo savunmada iyi bir uyum yakaladılar. Bu iki oyuncunun yanına başka bir stoper daha arıyoruz. Stoper arayışı içerisindeyken, Ersan Gülüm’ü satmak takım için doğru bir karar olmaz” diye konuştukları ifade edildi.
Beşiktaş’ta, Ersan Gülüm dışında çok sayıda oyuncuya yurt dışından cazip teklifler geldiği ancak yönetim kurulunun gerekli değerlendirmeyi devre arasında yapacağı vurgulandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi















