Beşiktaş aradığını Fransa'da buldu!
Yeni sezon için transfer planlamalarını sürdüren Beşiktaş'ın Lorient forması giyen ve özellikleriyle Mathieu Valbuena'ya benzetilen Jimmy Cabot'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi.
Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kontratı biten oyunculara yönelmeye devam ediyor.
France Football'un iddiasına göre Siyah-Beyazlılar, Lorient ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jimmy Cabot'yu kadrosuna katmak istiyor.
Haberde oyuncu özellikleriyle Mathieu Valbuena'ya benzetilen 1.64 boyundaki Cabot ile başta Marsilya olmak üzere birçok Fransa Ligue 1 takımı da ilgileniyor.
Bu sezonki istatistikleri ile Ligue 2'nin en çok başarılı dribling yapan oyuncusu olan Cabot'nun transferi için Beşiktaş'ın en öne çıkan, en istekli takım olduğu belirtiliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok
En çok yorumlanan haberler
























