SAĞLAM’LA KONUŞTU
Fizyoterapistler Cem Türkel ile Murat Şahinoğlu’nun 10 gündür tedavisine yoğun bir şekilde devam ettiği Eduard Cisse, kulüp doktoru Ayhan Optur ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşerek, Turkcell Süper Lig’in 28. haftasında, 29 ya da 30 Mart’ta oynanacak F.Bahçe derbisinde sahaya çıkmak istediğini bildirdi. Cisse’nin, “Her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum. Böylesine önemli bir maçta arkadaşlarımın bana ihtiyacı var. Eğer antrenmanlara çıkarsam F.Bahçe önünde oynamayı çok istiyorum” dediği öğrenildi.
SAĞLAM DA İSTİYOR
FRANSIZ futbolcunun oynama isteğine Ertuğrul Sağlam’ın da sıcak baktığı ancak son kararın sağlık ekibinde olduğu belirtildi. Sağlam, bu konuda
yaptığı açıklamada “Cisse iyi olursa onu oynatmayı düşünürüm. Bizim için önemli bir isim” derken, doktor Ayhan Optur ise “Şu ana kadar tedaviye çok
olumlu yanıt verdi. İlk günden bu yaan büyük bir mesafe katettik. Bu tip sakatlıkların tamamen geçme süresi genelde 1.5 ayı buluyor, daha süremiz var.
F.Bahçe maçında oynayıp oynamayacağı henüz belli değil. Ancak tam olarak iyileşmeden oynaması zor” diye konuştu.

Christian Karembeu: "Arda Güler, tüm dünyaya gösteriyor"

Pavel Nedved'den Kenan Yıldız'a övgü!

Cagliari'den Semih Kılıçsoy için açıklama!

Fernandinho, emekli olduğunu açıkladı!

De Laurentiis, Victor Osimhen transferi yüzünden yargılanacak!

Paul Pogba, sahalara geri dönüyor

Jordi Alba: "Messi, Yamal ile kıyaslanamaz"

Can Uzun için transfer gerçeği!

Milan'dan Niclas Füllkrug hamlesi!

Toni Kroos'tan Vinicius eleştirisi: "Takıma zarar veriyor"

















