Başlamadan biten hikaye
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Kaynak : Fanatik
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Yönetimimize yakın bir FİFA menacerinin, Juventus’un 30 yaşındaki forveti Fernando Llorente’yi takıma kazandırmak için yetki istediği, ancak kurulan ilk temasın olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Juventus’la 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan İspanyol forvetin takımından ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Böylece oyuncuyla ilgili girişimler başlamadan sona erdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!
En çok yorumlanan haberler
















