Başlamadan biten hikaye
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Kaynak : Fanatik
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Yönetimimize yakın bir FİFA menacerinin, Juventus’un 30 yaşındaki forveti Fernando Llorente’yi takıma kazandırmak için yetki istediği, ancak kurulan ilk temasın olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Juventus’la 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan İspanyol forvetin takımından ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Böylece oyuncuyla ilgili girişimler başlamadan sona erdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Parma deplasmanında avantajını koruyamadı!

Lider Arsenal, 90+4'te şoku yaşadı!

Juventus, derbide kilidi kıramadı

Marsilya, maç fazlasıyla zirveye kuruldu

Sevilla, Ruben Vargas ile Osasuna'yı devirdi!

Borussia Dortmund'a 90+7'de büyük şok!

Bayern Münih bu sezon ilk kez kazanamadı

Bayer Leverkusen, evinde gol oldu yağdı!

Como - Cagliari maçında gol sesi çıkmadı!

Enis Destan attı, Hull City evinde kazandı!

Fransa'da gündem Berke Özer!
En çok yorumlanan haberler


















