Başlamadan biten hikaye
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Kaynak : Fanatik
Transferdeki tüm kozlarını Mario Gomez üzerine oynayan Beşiktaşımıza menajerler aracılığıyla flaş bir isim daha önerildi.
Yönetimimize yakın bir FİFA menacerinin, Juventus’un 30 yaşındaki forveti Fernando Llorente’yi takıma kazandırmak için yetki istediği, ancak kurulan ilk temasın olumsuz sonuçlandığı öğrenildi. Juventus’la 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan İspanyol forvetin takımından ayrılmayı düşünmediği belirtildi. Böylece oyuncuyla ilgili girişimler başlamadan sona erdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!
En çok yorumlanan haberler
















