Zorlanmadan kazandık
Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaşımız, Yalova Engelliler'i 86-53 yenmeyi başardı.
Kaynak : Karakartal.com
Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya siyah-beyazlılarımız; Aytaç Ercan, Yasin Cırgaoğlu, Deniz Acar, Kaan Dalay ve Cem Gezinci beşiyle çıktı.
Mücadelede ilk sayımızı Aytaç kaydetti. Maça hızlı başlayan Ekibimiz, arka arkaya bulduğu sayılarla farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Rakibine karşı üstün oynayan siyah-beyazlılarımız ilk periyotu 27-10 önde bitirdi. İkinci periyoda da ilk periyotta olduğu gibi tempolu başlayan siyah-beyazlılarımız, rakibiyle arasındaki farkı 21 sayıya kadar çıkardı ve soyunma odasına 45-24 galip gitti.
Üçüncü periyotta konuk ekibin farkı eritme çabalarına izin vermeyen Takımımız, başarılı oyununu sürdürdü ve son çeyreğe 57-36 önde girdi. Son periyotta rahat bir oyun ortaya koyan siyah-beyazlılarımız, salondan 86-53 galip ayrıldı.
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz 29 sayıyla Cem Gezinci olurken onu 19 sayıyla Kaan Dalay ve 11 sayıyla Bülent Yılmaz takip etti.
Ayrıca karşılaşmayı Futbol Takımımız’ın oyuncusu Roberto Hilbert’in oğlu ile Alman Konsolosluğu’na bağlı okuldan ‘Sporda Engel Yoktur’ projesi kapsamında gelen minik öğrenciler ve aileleri tribünden izledi. Maçın ardından Beşiktaş RMK Marine Takımımız’ın oyuncuları öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!

Coventry City, 25 yıl sonra Premier Lig'e döndü
En çok yorumlanan haberler



















