TBF'den Beşiktaş Fibabanka ve Fenerbahçe Beko'ya para cezası
TBF Disiplin Kurulu, Türkiye Kupası finalinde taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle Fenerbahçe Beko'ya 120 bin, Beşiktaş Fibabanka'ya ise 60 bin lira para cezası verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Fotoğraf : AA
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beşiktaş Fibabanka ve Fenerbahçe Beko'ya para cezası verdi.
TBF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Fibabanka arasında yapılan ING Türkiye Kupası finalinde seyircilerin bu sezon ikinci kez "çirkin ve kötü tezahüratlar" yapması sebebiyle sarı-lacivertli kulübe 120 bin lira para cezası verildiği bildirildi.
Söz konusu karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarların aynı eylemi bu sezon ilk kez gerçekleştirdiği için Beşiktaş Fibabanka'ya da 60 bin lira para cezası uygulandığı aktarıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Paris Saint-Germain, Nice karşısında kazandı

Juventus'a Kenan Yıldız'ın golü yetmedi!

Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti

Joshua Kimmich'ten Real Madrid için mesaj!
En çok yorumlanan haberler




















