
Ergin Ataman, Anadolu Efes ile çok zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ve rakibimizi mağlup ederek şampiyon olmak istediklerini belirtti.
Başantrenörümüz Ergin Ataman sözlerini şöyle sürdürdü: ”Anadolu Efes tarafının, tüm play off maçları boyunca, her maçtan sonra hakemleri soyunma odasına kadar kovalayıp, baskı altına almaya çalışmasını, bize ve hakem camiasına yapılmış büyük bir saygısızlık olarak görüyoruz. Kendilerini saha içindeki mücadeleye davet ediyoruz. Biz, tüm mertliğimizle ve sahadaki mücadelemizle şampiyonluk kupasına ulaşmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Ergin Ataman, bugünkü maç öncesi taraftarlarımıza da çağrıda bulunarak, ”Taraftarımıza, bunun bir spor müsabakası olduğunu hatırlatıyoruz. Hak eden tarafın şampiyon olacağı, bunu da hepimizin büyük bir saygıyla karşılayacağı bilinmeli. Biz şampiyon olursak, tüm Beşiktaşlılar bunu coşkuyla kutlayacak. Eğer Anadolu Efes şampiyon olursa da onları alkışlayacağımızı belirtmek istiyorum ” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
