"Özgüven sıkıntısı yaşıyoruz"
Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e kaybeden Beşiktaş'ta başantrenörümüz Erman Kunter, karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
BBL 21. hafta mücadelesinde Banvit'e mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Beşiktaş'ta başantrenör Erman Kunter, karşılaşmanın ardından bazı açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, Beko Basketbol Ligi'nde 67-56 kaybettikleri Banvit maçına ilişkin, ''Mağlubiyetlerin arka arkaya gelmesinin ardından özgüven problemi yaşıyoruz'' dedi.
Kunter, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, bir maç kazanmaları durumunda kaybolan özgüvenlerini tekrar kazanacaklarını belirterek, ''Mağlubiyetlerin arka arkaya gelmesinin ardından özgüven problemi yaşıyoruz. Skor tabelasına bakmadan oynamak gerekiyor. Rakibin yaklaşmasının ardından takımda panik başlıyor. Bir tane maç kazanabilirsek her şey değişecek'' diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ruben Amorim: "Her şeyi hemen istiyorlar"

Mora: "Roma'yı bu yüzden seçtim"

Tedesco neden gönderildi? Bologna'dan açıklama

Frank Zambo Anguissa için ayrılık ihtimali!

Santiago Canizares'ten Hansi Flick'e büyük övgü!

Dominik Szoboszlai'nin kaptanlık hayali

Lyon'da yöneticiler metroya bindi, özel jet kaldırıldı

Bilal Erdoğan: "Arda Güler'i İstanbul'da izlemek güzel bir anı olacak!"

En heyecan verici, en çılgın takım: "Bu Barça bir delilik!"

Manchester United'ı karıştıran 15 yaşındaki çocuk!

Barcelona'dan gol şov
En çok yorumlanan haberler














