
Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup D Grubu 3. maçında deplasmanda Litvanya temsilcisi Kibirkstis'i 84-53 mağlup etti.
Lietuvos Rytas Arena'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kadın Basketbol Takımımız oldu ve arka arkaya bulduğu basketlerle siyah-beyazlılarımız, ilk çeyreği 29-14 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte de oyunun kontrolünü elinde tutan ve dış atışlarla farkı açan ekibimiz, soyunma odasına 52-27 üstünlükle girdi.
Mücadelenin üçüncü çeyreğinde hem pota altında hem de dış atışlarda başarılı bir performans sergileyen siyah-beyazlılarımız, farkı açmaya devam etti ve bu bölümü 69-39 önde tamamladı.
Son bölümde rakibinin farkı eritme çabalarını sonuçsuz bırakan Kadın Basketbol Takımımız, sahadan 84-53 galbiyetle ayrıldı.
Kadın Basketbol Takımımız'da en skorer oyuncu 17 sayıyla yıldızlaşan Frida Eldebrink olurken onu; 16'şar sayıyla Petra Kulichova ile Ziomara Morrison ve 14 sayıyla Gülşah Akkaya takip etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Fatih Terim'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: "Daha yeteneklisi yok!"

Mönchengladbach'ta kan kaybı devam ediyor

Real Madrid, Endrick'i göndermeye hazırlanıyor!

Arsenal'e Odegaard şoku!

Newcastle United'da Tonali'ye yeni sözleşme!

Maccabi Tel Aviv taraftarları Aston Villa maçına giremeyecek

Van Dijk: "Büyük bir kalite kaybettik"

Ange Postecoglou: "Hikayenin sonu kupayla biter"

Manchester City'ye Rodri'den kötü haber!

Genesio'dan Berke Özer için açıklama: "Berke ile konuştum..."
