Eldebrink kaç hafta yok?
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın İsveçli oyuncusu Frida Eldebrink, yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacak.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın İsveçli oyuncusu Frida Eldebrink, yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak.
Edirne Belediyesi 3. Cumhuriyet Kupası'nda dün oynanan Orduspor maçında Eldebrink'in sağ omuzunda ödem ve tendon yaralanması oluştuğu bildirildi.
Kulüp doktoru Ayhan Optur, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, İsveçli oyuncunun maçtan sonra İstanbul'a getirildiğini belirterek, "Yapılan kontrollerin ardından basketbolcumuzun sağ omuz başında travmaya bağlı yoğun kemik iliği ödemi ve birinci derece tendon yaralanmasının oluştuğunu tespit ettik. Oyuncumuzun tedavisine başladık ve tedavi süreci yaklaşık olarak 2 ile 3 hafta sürecektir" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!
En çok yorumlanan haberler