Bu haberi yazdır
Bir bu eksikti
Kadın basketbol takımımızda yaşanan ekonomik problemler can sıkıcı boyutlara ulaştı.  
Kaynak : Akşam
Bir bu eksikti
Beşiktaş'ta kriz eksik olmuyor... Futbolda Guti ile yollarını ayıran Siyah-Beyazlılar'ın Kadın Basketbol Takımı da menajer oyununa geldi.

Bu sezon başında transfer edilen ABD'li Amber Harris ile Jantal Lavender'in menajeri, 1.5 aylık paralarını alamadıkları gerekçesiyle hem maçı hem idmanı protesto etti. İki oyuncu da geçen hafta oynanan ve Beşiktaş'ın uzatmada 79-77 kaybettiği Ceyhan Belediyesi maçını protesto etti. Yöneticiler, iki oyuncuyla görüşmelerinden de bir sonuç alamadılar. 

PARALAR HESABA YATTI

BEŞİKTAŞ'IN Basketbol Şubeleri'nden sorumlu yöneticisi Şeref Yalçın takımda parasal bir sorun yaşanmadığını belirterek, 'Harris ile Lavender'in sözleşmelerinde 'Alacakları 30 gün gecikebilir' maddesi var. Buna rağmen süre dolmadan hesaplarına 20 bin dolar yatırdık. 10 bin doların da yatacağını taahhüt ettik. Ancak menajerleri kabul etmedi. 'Gelecek ayki para da ödenmezse kızları maça çıkarmam tehdidinde bulundu. Biz de noter çağırıp maça çıkmadıklarını tastik ettirdik' diye konuştu.

ABD'Lİ oyuncuların son idmana çıkmadığı da noterle tespit edildi. Mukaveleleri feshedilecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler