Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve BKT EuroCup’ta oynadığı son 3 maçı kazanan Beşiktaş Fibabanka, pota altı rotasyonuna güç katmak için kollarını sıvadı. Siyah beyazlıların çıkan haberlere göre Ante Zizic için nabız yokladığı iddia edildi.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Fibabanka, Ante Zizic’i kiralık olarak kadrosuna katmak için Virtus Segafredo Bologna ile anlaşmaya vardı ancak oyuncu, bu teklifi reddetti.
Bu sezon Turkish Airlines EuroLeague‘de dört müsabakaya çıkan Hırvat oyuncu, maç başına 15 dakika süre aldı ve 5.0 sayı, 3.0 ribaund, 6.5 verimlilik puanı ortalamaları tutturdu.
Kadrosunu bir pivotla daha güçlendirmek isteyen Beşiktaş, BKT EuroCup A Grubu’nda 2 galibiyet 2 mağlubiyetle 5. sırada yer alırken Basketbol Süper Ligi’nde ise 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 6. basamakta yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Tottenham'dan çılgın teknik direktör planı!

Barça'nın ilk transferi: Bastoni

Kylian Mbappe: "Bayern Münih'i yenecek tek takım biziz!"

Fisnik Asllani için Barcelona iddiası!

Tottenham, Tudor'u yolladı

Uli Hoeness: "Kane 250 milyon euro eder"

Bastoni'den Barcelona'ya yeşil ışık!

Xabi Alonso'nun yeni takımı netleşti! Arda Güler'i de yanında götürecek

Rodri'den Real Madrid iddialarına sert tepki!

Klopp'tan Salah için büyük iddia: "6-7 yıl daha oynarsa şaşırmam"

















