
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve BKT EuroCup’ta oynadığı son 3 maçı kazanan Beşiktaş Fibabanka, pota altı rotasyonuna güç katmak için kollarını sıvadı. Siyah beyazlıların çıkan haberlere göre Ante Zizic için nabız yokladığı iddia edildi.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre Beşiktaş Fibabanka, Ante Zizic’i kiralık olarak kadrosuna katmak için Virtus Segafredo Bologna ile anlaşmaya vardı ancak oyuncu, bu teklifi reddetti.
Bu sezon Turkish Airlines EuroLeague‘de dört müsabakaya çıkan Hırvat oyuncu, maç başına 15 dakika süre aldı ve 5.0 sayı, 3.0 ribaund, 6.5 verimlilik puanı ortalamaları tutturdu.
Kadrosunu bir pivotla daha güçlendirmek isteyen Beşiktaş, BKT EuroCup A Grubu’nda 2 galibiyet 2 mağlubiyetle 5. sırada yer alırken Basketbol Süper Ligi’nde ise 2 galibiyet 1 mağlubiyetle 6. basamakta yer alıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!

Eric Dier, Monaco'ya gidiyor!

Dzemaili: "Conte kazanmak için Napoli'ye geldi"

Milan'da büyük hayal kırıklığı: Divock Origi

Hansi Flick'ten yeni sözleşme yanıtı!

İşte Kenan Yıldız'ın cezası!
