"Abim lanetlenmiş!"
Kırmızı kart cezalısı olan Ersan Gülüm'ün kız kardeşi Elis, 9 Galatasaray derbisinde sadece 1 kez forma giyebilen ağabeyi için bu yorumu yaptı.
Kaynak : Sabah
Bu hafta kırmızı kart cezası nedeniyle Galatasaray karşısında forma giymeyecek olan Ersan Gülüm, Beşiktaş kariyerinde sarı-kırmızılı takıma karşı 9 maçta sadece 1 kez görev yapabildi.
Derbilerin 4'ünü sakatlığı nedeniyle kaçıran Ersan, 2'sinde yedek soyundu, 2'sinde ise kadroya girmedi.
Yıldız futbolcunun durumuna en ilginç yorum kız kardeşi Elis Gülüm'den geldi. Elis, twitter hesabında, "Galiba birisi abimi lanetlemiş, 3 yıldır Galatasaray'a karşı oynayamıyor. Çok enteresan olay" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm

Real Madrid, Alaves deplasmanında nefes aldı!
En çok yorumlanan haberler






















