"3.lük mücadelemiz sürüyor"
Beşiktaşımız'ın ABD'li basketbolcusu Marcelus Kemp, ligin normal sezonunu üçüncülükle bitirme iddialarının sürdüğünü söyledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Beko Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş Milangaz'ın ABD'li oyuncusu Marcelus Kemp, ligin normal sezonunu 3'üncü bitirme iddialarının sürdüğünü ve bu nedenle Trabzonspor ile yapacakları maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.
Kemp, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un galibiyete ihtiyaç duyduğunu ve bu nedenle maçının zor geçeceğini belirterek, ''3.'lük mücadelemiz devam ediyor. Bunun için mutlaka kazanmalıyız, ama Trabzonspor karşılaşması zor bir maç olacak. Çünkü Trabzonspor'un ligde kalmak için galibiyete ihtiyacı var. Kazanmak için sahada sert oynayacaklardır. Biz kontrollü bir şekilde istediğimiz oyunu sahaya yansıtırsak, zor da olsa oradan galip ayrılacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler






















