Nurhan Demirören Aksoy'un cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
Cenaze namazı öncesi başkanımız Demirören, babası Erdoğan Demirören ve diğer aile fertleri başsağlığı dileklerini kabul ettiler. Çok sayıda kişinin cenazeye katılması nedeniyle camide uzun kuyruk oluşurken, cenazeye İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Kulübü'nün eski ve yeni yöneticileri, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç, iş adamı Aydın Doğan, ses sanatçıları Orhan Gencebay, Adnan Şenses ve İbrahim Tatlıses ile spor, iş ve magazin dünyasından birçok isim katıldı.
Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cenaze namazı öncesi camiye gelerek Yıldırım Demirören ile Nurhan Demirören Aksoy ailesine başsağlığı diledi. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da Demirören ailesine başsağlı dileğinde bulunurken, bir süre bekledikten sonra buradan ayrıldı.
Öte yandan, Futbol Federasyonu'nun eski Başkan Vekili Affan Keçeci ile kulübümüzün eski futbol şube sorumlumuz Celalettin Kolot ve Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam da cenazede yer aldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"

Chris Führich: "Çok acı ve can sıkıcıydı"

Hendriks: "Üst tura çıkma umudumuz var"

Arsenal'de dört ay sonra Saliba sevinci!
















