Başkanımız, Töre ile özel görüştü
Başkanımız Fikret Orman, sakatlığı polemik konusu olan Gökhan Töre'yle Arena'da özel bir görüşme yaptı.
Kaynak : Sabah

Dizindeki sakatlığı bir türlü geçmeyen ve bu nedenle Gençlerbirliği maçının kadrosuna alınmayan Gökhan Töre, Arena'da başkanın huzuruna çıktı.
Fikret Orman'ın stattaki ofisinde özel bir görüşme yaptığı yıldız futbolcuya, "Gökhan, nasılsın? Gençlerbirliği maçında neden yoktun. Seni sahalarda şampiyonluğa katkı yaparken görmek istiyoruz. Bunun bir parçası olmak istemez misin?" dediği öğrenildi.
Orman'a durumu hakkında bilgi veren Gökhan'ın ise "İnşallah derbiye kadar hazır olacağım, hocam görev verirse de elimden gelenin en iyisini yaparım" ifadesini kullandığı belirtildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli'nin yeni hedefi Darwin Nunez

Arteta: "Liverpool'u alkışlayacağız"

Bayer Leverkusen'de Xabi yerine Cesc Fabregas

Borussia Dortmund'a yeni Bellingham!

Xabi Alonso, Leverkusen'den ayrılacağını açıkladı!

Avrupa ve Konferans Ligi'nin 4 finalistinden 3'ü İngiltere ekipleri oldu

Real Madrid'in yeni hedefi: Gyökeres!

Manchester United, finale 7 golle yürüdü!

Chelsea, Konferans Ligi'nde zorlanmadan finalde!

Tottenham, Bodo/Glimt'in peri masalına son verdi: Finale yükseldi!

Monaco, Eric Dier ile anlaştı!
En çok yorumlanan haberler