
Beşkitaş'ta 4. sezonunu yaşayan teknik direktör Şenol Güneş, 1 Haziran itibariyle A Milli Takım’ın başına geçecek.
Tecrübeli teknik adamla yolların ayrılacak olmasının kesinleşmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Güneş’le sezon sonuna kadar yola devam edeceklerini açıklamıştı.
Kara Kartal’ın Kayserispor’la 2-2 berabere kalması sonrasında görüşlerini FANATİK’le paylaşan Fikret Orman, önemli açıklamalarda bulundu.4
Yeni hoca konusundaki çalışmalarla ilgili konuşan Orman, “Yeni teknik direktör konusunda çok rahatım. Önümüzde 3 ay gibi bir süre var. Bu süre içinde istediğimiz yerli ve yabancı hoca adaylarıyla konuşup kararımızı vereceğiz. Vaktimiz bol” sözlerini sarf etti.
'Yeni
yönetim...'
Mayıs ayındaki Başkanlık seçimlerini kazanmaları halinde yenilenmiş bir ekiple yola devam edeceğinin de sinyalini veren Başkan, “Yeni
yönetim, yeni hoca ve yenilenmiş kadro ile gelecek sezona gireceğiz. Beşiktaş’ın forması zaten ilk ikide yer alır. Biraz katkı olursa şampiyon olur.
Bu bilinç ile ufku açık, vizyonu geniş ve kulübün şartlarına uygun birini takımın başına getireceğiz” ifadelerini kullandı.
Uzak Doğu projesine yeni dönem öncesinde ağırlık vereceklerini de hatırlatan Orman, “Artık dünya markası olduk. Üstünde güneş batmayan bir kitleye hitap ediyoruz. Uzak Doğu gelecek için iyi pazar ve burada yer alacağız” diye konuştu."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama

Tottenham'ın yeni hocası Frank Thomas!

Real Madrid ve Al Hilal yenişemedi!

Manchester City, ilk yarıda fişi çekti!
