Bu haberi yazdır
Başkan takıma güveniyor!
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
Başkan takıma güveniyor!
Yıldırım Demirören, kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin mart sayısında yer alan yazısında, "Beşiktaşımızın en yüce organı olan genel kurulu, yönetimimize olan güvenini göstermiştir. Bundan sonra tüm Beşiktaşlılar kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli, gazete sayfalarında, TV programlarında camiamıza zarar vermekten öteye gitmeyen polemiklerden kaçınmalıdır" diye konuştu.

22 aylık görev süreleri içinde söz verdikleri her projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Demirören, şunları kaydetti:

"Sağduyulu Beşiktaşlılardan, kulübümüze emek vermenin gururundan, Beşiktaşımıza duyduğumuz aşktan aldığımız güçle gerçekleştireceğimiz 3 hayati hedefimiz var.

Hedeflerimizden ilki, Beşiktaşımızın geleceği olan BJK Fulya Süleyman Seba Projesi'ni daha fazla vakit kaybetmeden gerçekleştirmektir. Bir kez daha önemle belirtiyorum ki, bu proje birileri engel olmaya çalışsa da benim görev sürem içerisinde, Beşiktaşımıza kazandırılacaktır.

İkinci hedefimiz, futbol takımımızda başlatmış olduğumuz gençleştirme hareketiyle futbolda başarıyı yakalamak ve camiamıza hak ettikleri mutluluğu yaşatmaktır.

Üçüncü hedefimiz de Beşiktaş Koleji'nin işletmesini kulübümüze kazandırarak, ileride camiamızda söz sahibi olacak olan çocuklarımızı, Beşiktaş gelenekleriyle yetiştirmektir."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler